Eredivisie : Fortuna Sittard - PSV (1 - 1)

Wedstrijd verslag

12 mei 2024 - 14:30 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft met moeite een punt gepakt tegen Fortuna Sittard.De middenmoter hield de landskampioen thuis op 1-1.

Met de titel op zak stonden er voor PSV alleen nog wat records op het spel.Daar was voor rust niets van te merken,want PSV speelde slap en slordig.De 1-0 van Fortuna was ook verdiend:na balverlies van Boscagli scoorde Cordoba.De Jong was met een kopbal en een schot dicht bij de 1-1,maar Koopmans voorkwam dat.

Met Veerman en Bakayoko hoopte trainer Bosz na rust meer kansen af te dwingen. Die kwamen er ook,maar alleen Schouten benutte er een (kopbal uit een corner). Met de 1-1 raakte het puntenrecord van Ajax (seizoen 1971/1972) uit zicht.

Extra

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.
  • Helaas, geen record. Het werk 1-1 met wel opvallend resultaat. Veerman, Aanholt en Bakayoko komen de tweede helft erin en winnen. Saibari verliest. Hij speelde de eerste helft. Daardoor raakt hij ook de leidende positie kwijt. Veerman neemt die over. Van Aanholt staat nu tweede en Benitez (die niet speelde) derde. Ramalho verliest ook en staat nu laatste.